Представяне пред студенти от университета на Slow Food

Калоян Йорданов Мулти култи колектив Slow Food

Калоян Йорданов Мулти култи колектив Slow Food

На 13 май 2016 г. нашият Калоян Йорданов реализира възможността да разкаже за нашата работа и по-специално за Мулти култи картата и проекта Многообразието е вкусно на студентите от Университета по гастрономчески науки в Поленцо, т.е. Университета на Slow Food.

Те бяха в България на пътуващ учебен студентски семинар и посетиха различни места в Югозападна България, водени от Десислава Димитрова и Людмил Хайдутов от Slow Food България.

Фатима Хаджи ливански ресторант Финикия

Фатима Хаджи ливански ресторант Финикия Людмил Хайдутов Десислава Димитрова

Фатима Хаджи ливански ресторант Финикия

Домакин на събитието бе Фатима Хаджи от ливанския ресторант Финикия, която се включи с кратко приветствие към гостите. След една богата вкусна вечеря всички бяха на дансинга. Гостите определиха София за Берлин на Югоизточна Европа ;-)

ливански ресторант Финикия

ливански ресторант Финикия

Благодарим на Slow Food България за поканата!

Фото: Панайот Чафкаров

Facebook
Twitter
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
http://multikulti.bg

EEA GRANTS

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на НПО в България по ФМ на ЕИП в рамките на проект "Национална медийна кампания: Кухня срещу ксенофобия". Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Сдружение "Мулти култи колектив" и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на ФМ на ЕИП и Оператора на Програмата за подкрепа на НПО в България.