Бягайте, карайте колело и/или дарете за нас чрез 1000 km Balkan Charity Challenge

10/22/2016
Бягайте, карайте колело и/или дарете за нас чрез 1000 km Balkan Charity Challenge

На 29 октомври предстои стартът на петото издание на 1000 km Balkan Charity Challenge, който събира на едно място супер човеци с ГОЛЕМИ сърца. Четири дни каране на колело по около 160 км във всеки от дните и 7 дни бягане по около 60 км на ден от Букурещ до София и обратно. Това очаква смелчаците, решили да направят света малко по-добър, защото цялото събитие е благотворително.

И тази година 1000 km Balkan Charity Challenge избра „Мулти култи колектив“ като една от организациите, за които ще набира средства. Това е радостна новина, защото така ще съумеем да продължим детската си програма, в рамките на която сближаваме култури, съдби и сърца, подобряваме знанията и уменията на децата и подпомагаме двустранната им интеграция. Даренията ще инвестираме в нови срещи между дечица на чужденци, вкл. бежанци и наши българчета, а ползата е двустранна. Тези отдалеч разбират, че и тук има хора, готови да им се усмихнат. Нашите пък учат толерантност и отвореност към нови приятелства. Планирали сме общи арт работилници, посещения на музеи, месене на хляб и други културно-образователни събития, след които всеки си тръгва малко по-усмихнат и с малко повече приятели от преди.

Подкрепете ни:

1) Регистрирайте се като участник в ултра маратона за бягане или колоездене за дистанция по избор. Дори 1 км в София е достатъчен – това може да стане на 2 ноември в 8:00 ч. на Площад Св. Неделя.

2) Дарете за нас.

3) Сподетете с приятели.

Ето снимки от предишните ни събития, подкрепени от 1000 km Balkan Charity Challenge:

105 SOU_collage (Copy) Bread 2_collage (Copy) Chocolate workshop_collage (Copy) Cricket 2_collage (Copy)

Фото: Панайот Чафкаров