ПОКАНА ЗА ДОБРОВОЛЦИ #БЪДИПРОМЯНАТА @ БУРГАС

03/22/2018
poster.png

Тодор Котев и Симона Трайкова са млади лидери, участници в програмата ни #БъдиПромяната, търсят доброволци за мултикултурно събитие в Бургас. Повече инфо – вижте долу.

Здравейте, 
Името ми е Тодор Котев, на 18 години, от страхотния морски град Бургас. Бих се определил като активен младеж, участващ в различни семинари, работилници и обучения. След като прекарахме две невероятни седмици, заедно с моята приятелка Simona Traykova като част от работилницата “Be the change” в гр. София, организирана от Мулти култи колектив която имаше за цел да разберем повече за мигрантите в България и тяхната интеграция, изпитахме нужда да създадем събитие, което би могло да промени начина на мислене от страна на нашите съграждани към мигрантите, които живеят и работят в гр. Бургас. 
Решихме да направим събитие, което ще запознае бургазлиите с ценностите и традициите на мигрантите (техните традиционни ястия, напитки, танци и т.н.), което планираме да се проведе на територията на гр. Бургас на 21.04.2018 г. 
Набираме хора, които биха могли да се включат като доброволци, защото такова голямо събитие не може да се реализира само от двама човека. 
Също така си търсим и “спонсори”, които биха могли да ни помогнат със закупуването на вода, кафе и лека храна за кафе паузата. 
В деня на събитието ще видите и опитате традиционни ястия, приготвени от мигранти, преселили се в Бургас. 
Ще бъдем изключително щастливи, ако решите да се включите не само като гости, но и като доброволци! 
Ако желаете да участвате, попълнете следната апликационна форма, а ако желаете да ни помогнете се свържете с нас!
За обратна връзка и повече информация: mrkotev99@gmail.com