Презентация пред студенти от Университета на Слоу фууд

05/13/2016
Slow Food Presentation

Щастливи сме, че на 13 май 2016 г. Калоян Йорданов, член на УС, реализира възможността да разкаже за нашата работа и по-специално за Мулти култи картата и проекта Многообразието е вкусно на студентите от Университета по гастрономчески науки в Поленцо, т.е. Университета на Slow Food.

Те бяха в България на пътуващ учебен студентски семинар и посетиха различни места в Югозападна България, водени от Десислава Димитрова и Людмил Хайдутов от Slow Food България. Домакин на събитието бе Фатима Хаджи от ливанския ресторант Финикия, която се включи с кратко приветствие към гостите.

_DSC0005   _DSC0050   _DSC0077

След една богата вкусна вечеря всички бяха на дансинга. Гостите определиха София за Берлин на Югоизточна Европа 😉

_DSC0098

_DSC0118

Благодарим на Slow Food в България за поканата!

Фото: Панайот Чафкаров