НОВО ИЗДАНИЕ НА МУЛТИ КУЛТИ КАРТАТА!

11/13/2014
NEW EDITION OF THE MULTI KULTI MAP!

Безкрайно се радваме да ви представим новото издание на Мулти култи картата! За последната година тя постигна сериозен успех – разпространихме 20 000 хартиени броя, сайтът има над 80 000 посещения, участвахме и организирахме десетки събития с помощта на ресторанти и магазини, включени в нея, бяхме номинирани за „Проект на годината“ на Фондация Лале и получихме званието „добра практика“ от Европейската комисия. Но най-важното е, че хиляди софиянци и гости на столицата намериха нови интересни вкусни места, които да изследват & обичат!

Новата карта е още по-богата – включили сме 10 нови места от България, Русия, Испания, Франция, Армения, Турция, Гърция и Индия, а за да ви провокираме да ги посетите, ви предизвикваме да направите свой собствен мултикултурен маршрут. Всеки път когато се храните или пазарувате от обект на картата, носете я на хартия и помолете персонала да ви сложи специален Мулти култи печат като доказателство, че сте били там. Когато съберете 5 печата, можете да участвате в играта, като снимате имената си и печатите и ни ги пратите на info@multikulti.bg до 31 януари 2014 г. На 10 февруари 2015 г. теглим вкусните награди – ваучери за вечеря и пазаруване, предоставени от страхотните партньори на Мулти култи.

Представянето е на 14 ноември 2014 г. от 19:00 ч. в бетахаус. Ще има изложба на портретите, нарисувани от страхотните ни партьори Компот колектив, вино, храна, музика и още! Очакваме ви!

MKK_promo_dishes

Проектът се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община, Програма Европа 2014 и Върховния комисариат за бежанците на ООН.