Представяне на no hate speech семинар в Будапеща

Бистра Иванова

На 27 октомври 2016 г. "Мулти култи колектив" бе поканен да представи като добра практика от България проекта "Многообразието е вкусно" на Международния семинар за противодействие на речта на омразата - добри практики и споделен опит от Европейския съюз, организиран от Ökotárs, Autonómia, DemNet и Carpathian с партньорството на Съвета на Европа в Будапеща. 

Целта на семинара бе да представи и анализира добри практики в справянето с речта на омразата и престъпленията на омразата, да идентифицира силните страни и слабостите, да сподели опит между НПО и професионалисти, които са активни в сферата, както и да създаде партньорство между държавите. 

Програма на семинара

Презентация на Бистра Иванова

IMG 20161026 175911

Facebook
Twitter
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
http://multikulti.bg

EEA GRANTS

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на НПО в България по ФМ на ЕИП в рамките на проект "Национална медийна кампания: Кухня срещу ксенофобия". Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Сдружение "Мулти култи колектив" и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на ФМ на ЕИП и Оператора на Програмата за подкрепа на НПО в България.