Представяне на международна конференция в София

11108678 847860668617583 7929274082067938436 n

На 15 май 2015 г. "Мулти култи колектив" бе поканен да представи проекта "Многообразието е вкусно" на годишната двустранна среща между неправителствени организации от страните донори (Исландия, Лихтенщайн, Норвегия) и България "Ролята на неправителствения сектор в подкрепа на бежанци и мигранти", организирана в София от Институт Отворено общество - София. 

Семинарът, организиран в рамките на Третата годишна среща за обмен на добри практики между НПО от България и страните донори (Исландия, Лихтенщайн, Норвегия) по Програмата за подкрепа на НПО, съвпадна с момент, в който ЕС опитва да преосмисли цялостната си политика по отношение на бежанците и мигрантите. Редица организации споделиха своя опит и добри практики по темата. 

Презентация на Бистра Иванова от "Мулти култи колектив"

Фото: Институт Отворено общество - София

Facebook
Twitter
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
http://multikulti.bg

EEA GRANTS

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на НПО в България по ФМ на ЕИП в рамките на проект "Национална медийна кампания: Кухня срещу ксенофобия". Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Сдружение "Мулти култи колектив" и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на ФМ на ЕИП и Оператора на Програмата за подкрепа на НПО в България.