Многообразието е вкусно в портал на OECD

oecd

Повече от 4 г. след края си кампанията Многообразието е вкусно продължава да се радва на международен интерес. Току-що беше публикувана в специализиран портал на OECD - Organisation for Economic Co-operation and Development (или ОИСР - Организация за икономическо сътрудничество и развитие) за комуникиация по темата интеграция на мигранти. 

Мрежата за комуникационни служители по миграцията (NETCOM) обединява служители по комуникация и политически съветници, работещи в правителствата на страните-членки на ОИСР, заедно с други заинтересовани страни, за да обсъдят комуникационните цели и предизвикателствата в областта на миграцията и интеграцията. Това е място за членове и приятели на NETCOM да споделят опит и да се консултират с интеграционни ресурси. 

Вижте статията тук

Facebook
Twitter
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
http://multikulti.bg

EEA GRANTS

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на НПО в България по ФМ на ЕИП в рамките на проект "Национална медийна кампания: Кухня срещу ксенофобия". Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Сдружение "Мулти култи колектив" и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на ФМ на ЕИП и Оператора на Програмата за подкрепа на НПО в България.