Представяне пред кулинарни блогъри

Хани Таук Бистра Иванова Многообразието е вкусно

Като част от промоцията на кампанията "Многообразието е вкусно" екипът на Мулти култи колектив организира две представяния на проекта, съчетани с кулинарени куросове, специално за кулинарни блогъри на 30 май 2015 г. :

- Френски десерти в сладкарница Caramel.bg

Ливанецът Хани Таук завършва архитектура в родината си, но по-късно решава да последва сърцето си и заминава за Париж, където 7 г. се учи при най-големите майстори да прави торти, сладкиши и хляб. Пред нас той предстви тънкостите на знаменитите френски кроасани и ягодови тарталети с crème pâtissière.

Хани Таук Многообразието е вкусно

Хани Таук Многообразието е вкусно

- Непознатото лице на американската кухня в Кулинарно училище "Амюз буш"

Американецът Рори Милър е голям пътешественик, фен на хубавата храна, бирата, музиката. Създател е на Ах! Бирена работилница, Karavan Kitchen, фестивала rtm+beer. Пред нас представи непознатото лице на американската кухня – един от най-известните сандвичи на Луизиана (със скариди) и два доста шантави десерта - панирано Орео на клечка и сладки мъфини с бекон.

Бистра Иванова Многообразието е вкусно

Рори Милър Многообразието е вкусно

Градинко Многообразието е вкусно

Многообразието е вкусно

Фото: Панайот Чафкаров

Събитията се проведоха в рамките на проект "Национална медийна кампания: Кухня срещу ксенофобия", финансиран от Програмата за подкрепа на неправителствените организации в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

Facebook
Twitter
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
http://multikulti.bg

EEA GRANTS

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на НПО в България по ФМ на ЕИП в рамките на проект "Национална медийна кампания: Кухня срещу ксенофобия". Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Сдружение "Мулти култи колектив" и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на ФМ на ЕИП и Оператора на Програмата за подкрепа на НПО в България.