Представяне: Медиен обяд

Многообразието е вкусно

Кампанията "Многообразието е вкусно" бе представена пред медиите чрез медиен обяд на 28 май 2015 г. от 12:00 ч. в Кулинарно училище "Амюз буш" (София, ул. Кораб планина 8-10). Специално участие в него взеха петима от чужденците, участници в проекта:

- Далибор Маринкович от сръбския ресторант Котилото;
- Пракаш Мишра от индийския ресторант Шафран;
- Рори Милър от САЩ;
- Хани Таук от френската сладкарница Карамел.бг;
- Фреди Бениамин от иракския ресторант Ашурбанипал

Журналистите имаха възможност да видят презентация на проекта, да гледат видеото му и да вземат интервюта от чуждестранните готвачи. 

 

Събитието се проведе в рамките на проект "Национална медийна кампания: Кухня срещу ксенофобия", финансиран от Програмата за подкрепа на неправителствените организации в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

Facebook
Twitter
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
http://multikulti.bg

EEA GRANTS

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на НПО в България по ФМ на ЕИП в рамките на проект "Национална медийна кампания: Кухня срещу ксенофобия". Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Сдружение "Мулти култи колектив" и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на ФМ на ЕИП и Оператора на Програмата за подкрепа на НПО в България.