Наталия Хитрина от Русия е страхотен кулинар. Идва в България през 1992 г. и оттогава приятелите й все се шегуват, че трябва да отвори ресторант. Успява да го направи преди 5 г. ресторантът се казва Арбат и предлага страхотно разнообразие на автентични руски ястия и напитки. Наталия обича децата и много се тревожи, че все повече майки приготвят вкъщи само лесни и нездравословни неща като пици, спагети и пържени картофки. Тя винаги се опитва да насърчава майките да бъдат креативни и да се грижат за богата и здравословна трапеза вкъщи.
Пиле "Табока" от Русия
Половин малко пиле
За маринатата:
30 г смачкан чесън
100 мл олио
10 г сол
5 г черен пипер
олио за пържене
Пилето се поставя в найлонов плик и се начуква с готварски чук, за да му се счупят всички кокалчета. Намазва се с маринатата и се оставя за поне в хладилник. После се слага в тиган със слънчогледово олио, силно притиснато с чиния с 23 кг тежест върху нея. Пържи се около , като през се обръща (общо 8 - 10 пъти). Поднася се с гарнитура по избор.
5.0 stars based on35 reviews